Повеќе Од Мебел

Збогатете го вашиот дом со мебел изработен со стил

мебел на попуст

 

Во нашите салони во Охрид и Битола можете да го погледнете нашиот широк асортиман на дневни соби, спални, детски соби, мебел за вашето претсобје и канцелариски мебел.

Овој месец ве изненадуваме со супер акција на попусти на вашите омилени парчиња мебел.

НАШИ САЛОНИ

Салон Охрид

Ул. 15 Корпус 105

046/231-385

Салон Битола

Населба Довлеџик

047/223-038

УСЛУГИ

АСОРТИМАН

Во продажниот салон на трговското друштво Гир Риг асортиманот на мебел и опрема за домаќинство е од познатите домашни и странски производители.

КРЕДИТИРАЊЕ

Салонот за мебел „Гир Риг“ за своите ценети купувачи нуди повеќе можности за плаќање на рати: – од 6 до 36 рати во соработка со Охридска Банка А.Д Скопје по најповолни услови на пазарот,

ТРАНСПОРТ

Салонот за мебел „Гир Риг“ располага со соодветен магацин од каде нашите возила брзо, навремено и секако бесплатно ја дистрибуираат купената роба на територијата на целата држава.