Асортиман

Тука можете да ги погледнете производите на нашиот салон за мебел “Гирриг”

Гарнитури за седење

Аголна Гарнитура

Аголна Гарнитура

Аголна Гарнитура

Лежач Beds&Box системи за спиење

BoxSpring SOHO

BoxSpring DOSS

BoxSpring FIRENZA

Душеци

Душек APOLO MEMORY

Душек NATURE HARD YELLOW

Душек NATURE SOFT GREEN

Трпезариски маси и столици

Трпезариска Маса

Трпезариска Маса

Трпезариска Маса

Асортиман на JELA

Спални Соби KALLA

JELA Дневни Соби RADDA

Детски Програм KIKI

Кујни JELA

Предсобја MILLA