Контакт

Ви благодариме на довербата.
На оваа страница можете да го поставите вашето прашање.

Пополнете ја формата доколку имате прашање. Ќе ви вратиме најбрзо што можеме.

Салон Охрид:

Телефон: +389 4 23 13 85

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

Салон Битола

Телефон: +389 47 22 30 38

Google Maps Generator by embedgooglemap.net