Мебел на попуст

Гарнитури

Аголна Гарнитура-15%

38, 831ден

33,006 денари

Аголна Гарнитура-15%

34, 010ден

28,909 денари

Душеци

Душек APOLO  -20%

200cm/90cm 200cm/160cm 200cm/180cm
5,900 ден 9,890 ден 10,630 ден
4,720 ден 7,912 ден 8,504 ден

Душек FRESH AIR -20%

200cm/90cm 200cm/160cm 200cm/180cm
6,560 ден 11,100 ден 12,300 ден
5,248 ден 8,880 ден 9,840 ден

Душек JOY -25%

200cm/90cm 200cm/160cm 200cm/180cm
8,860 ден 13,150 ден 14,450 ден
6,045 ден 9,863 ден 10,838 ден

Душек VIVA -20%

200cm/90cm 200cm/160cm 200cm/180cm
6,650 ден 12,100 ден 13,300 ден
5,320 ден 9,680 ден 10,640 ден

За нашите омилени купувачи припремивме супер попуст на нашиот асортиман на мебел!

Во прилог ги имате сите производи на кои можете да заштедите од 15% до 25% од оригиналната цена. Акцијата за овој мебел на попуст е сеуште активна. Ве очекуваме во нашите салони во Охрид и Битола, или направете ја вашата нарачка дирекно на нашата страна.